Loading…

Even voorstellen

Hallo daar!

Mijn naam is Simone, 29 jaar en getrouwd met de liefste. Wij zijn alweer ruim 5 jaar getrouwd en wonen met veel plezier in Noord Groningen. Onze hond Bodi was de eerste toevoeging aan het ‘huisje, boompje beestje’ verhaal en inmiddels zijn wij de trotse ouders van een heuse meiden drieling. Inderdaad, het zijn er echt drie!

In mijn blog zal ik jullie meenemen in ons leven met een drieling en alles wat daarbij komt kijken. Sinds de geboorte van onze dochters zijn de woorden ‘standaard’ en ‘even’ voorgoed uit ons leven en ik laat jullie graag zien hoe het leven met een drieling is, hoe wij hiermee omgaan en hoe wij tegen de opvoeding aankijken.

Naast ons drukke bestaan met onze mini’s probeer ik nog wat tijd te vinden voor ontspanning en ga ik in ieder geval wekelijks zwemmen. Verder houd ik van lezen, schrijven, wandelen en creatief bezig zijn. Nu maar hopen dat de mini’s wat van deze genen geërfd hebben!

Voor nu kan ik alvast verklappen dat wij een prachtig tekstbordje in huis hebben hangen, die de rode draad van onze opvoeding zal zijn;

‘Create a life that feels good on the inside, not one that just look good on the outside’Veel leesplezier gewenst en geef gerust een reactie!