Loading…

Drieling uitzet

Inmiddels zitten we al op de helft van de zwangerschap. Hoewel, de 40 weken gaan we niet halen dus eigenlijk zit ik er al ver over heen! Dat schiet op.
Alle echo’s zijn goed en de baby’s groeien fantastisch. Ze liggen zelfs voor op groei.
Ik voel mij ook goed en zwem zelfs nog wekelijks. Het gaat niet zo snel meer en het voelt alsof ik zo naar de bodem zink maar goed, zwemmen is zwemmen!

Vanaf het eerste moment heb ik aangegeven alles graag rond de 20 weken klaar te hebben. Dan hoef ik niet te stressen en mochten de baby’s veel eerder komen, hebben we daar dan alle tijd en energie voor.
De baby kamer is zo goed als af en aangezien dat voorheen onze badkamer was is dat een hele klus geweest. Niet alleen moest het bad eruit, de wastafels, ontelbaar veel tegels en al het leidingwerk, ook bleken we veel aardbeving schade te hebben in de kamer. Dat is het enige nadeel van wonen van in Noord Groningen. Omdat we niet konden wachten op herstel via de NAM hebben we dit zelf laten repareren en zien de muren er nu uit als nieuw! Omdat ik deze blog ongeveer een jaar na datum schrijf kan ik inmiddels wel vertellen dat we alle schade alsnog vergoed hebben gekregen! Applaus voor de nam.

Niet alleen hebben we een baby kamer voor drie baby’s gecreëerd, ook een andere auto was noodzakelijk. Er moeten namelijk drie kinderzitjes achterin passen. Gelukkig is er iemand van de drieling Facebookpagina zo aardig geweest om een complete lijst te maken met geschikte auto’s en deze hebben we dan ook gebruikt in onze zoektocht. Leuk om een andere auto te zoeken maar ook zeker leuk om de verbaasde gezichten van verkopers te zien als we met drie auto stoelen aan komen zetten. Naast deze grote veranderingen hebben we uiteraard een grotere box gekocht (tweeling box), drie wipstoelen, drie voedingskussens, beddengoed in drievoud en een heuse drieling kinderwagen. Het is een gevaarte om mee te lopen en je zou er haast een speciaal rijbewijs voor moeten halen maar het is zo fijn om drie baby’s tegelijk mee te kunnen nemen! Op de wagen passen de wiegjes, de buggy’s en de autostoelen. Daarnaast kan je hem zo opbouwen dat je kan kiezen of je één, twee of drie kinderen mee wilt nemen. Ideaal!

De baby kamer is overigens al aardig vol kom te staan maar drie ledikantjes naast elkaar staan gewoon te leuk. Ondanks alle inhoud hebben we de kamer rustig gehouden en vooral heel praktisch. Precies zoals ik voor ogen had. Perfect dus!
De kledingkast is mooi ruim en komt steeds voller te liggen met kleding. Niet alleen rompers en leggings maar vooral jurkjes, tutu rokjes en veel roze. We krijgen drie meisjes!
Arme papa.

Geef een antwoord